СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ, ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС НА ФАКУЛТЕТ ЗА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ ДЕКА ИЗБОРИТЕ ЗА ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТ ЗА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ НА 27.3.2024 ГОДИНА (СРЕДА) ПО ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТ СО ТОА ШТО СИТЕ СТУДЕНТИ НА ДЕНОТ НА ГЛАСАЊЕТО НА НИВНИТЕ СТУДЕНТСКИ E-MAIL АДРЕСИ ЌЕ ДОБИЈАТ ЛИНКОВИ ЗА ГЛАСАЊЕ.

СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СТУДЕНТИ КОИ САКААТ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ ТРЕБА ДА ДОСТАВАТ ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА КОЈА ТРЕБА ДА Е ПОТПИШАНА И СКЕНИРАНА, СО НАЗНАКА ДЕКА СЕ ПРИЈАВУВААТ ЗА ЧЛЕН НА ФАКУЛТЕТСКО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА СЛЕДНИВE АДРЕСИ:

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ИЛИ ПО ПОШТА НА АДРЕСА ДЕКАНАТ НА ФАКУЛТЕТ ЗА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ, КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ШТИП, УЛ. „ЉУБЕН ИВАНОВ“ БР. 25, 2000 ШТИП.

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ДО 7.3.2024 ГОДИНА.

Технички секретар

Билјана Герасимова Митевска
Тел: +389 32 550 400
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: Факултет за медицински науки - Клиничка болница Штип
Ул. Љубен Иванов бр. 25
2000 Штип

Секретар

Лилјана Мираковска
Тел: +389 32 550 432
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

Студентски прашања

Анка Јорданова
032/550-868
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Медицински сестри/техничари, Забен техничар - протетичар, Акушерки

Мери Манева
032/550-070
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Општа медицина

 

Студентски прашања

Стојанче Стојанов
032/550-078
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Фармација, Дентална медицина

Васка Здравкова
032/550-408
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми
Физиотерапевт, Медицински лаборанти, Оптометрија и очна оптика