Почитувани,

Чест ни е да ве поканиме на уште едно од низата предавања, кое е реализирано од Студентски организирана медицинска асоцијација – СОМА, предводена од студентите на Факултет за медицински науки при Универзитет ,,Гоце Делчев” - Штип.

Врвен доктор во својата област ќе даде свое излагање и одговор на сите актуелни прашања поврзани со психодијагностиката на инсомнија и третман со когнитивно-бихејвиоралната терапија.

На наше огромно задоволство како предавач го имаме високопрофилираното име на проф. д-р Ленче Милошева - редовен професор на Факултет за медицински науки, Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, клинички психолог и РЕБТ & KБT психотерапевт, придружен соработник на Albert Ellis Institute, New York, USA и Европски акредитиран КБТ психотерапевт (European Association for Behavioral and Cognitive Therapy).

Консултант – дел од медицинскиот стручен тим на Болница „Неуромедика“ - Скопје.  https://neuromedica.com.mk/prof-d-r-lence-milosheva/

Настанот ќе се одржи на 18 април 2022 г., во 18 часот, на платформата на Мicrosoft teams, а истиот ќе биде сертифициран.

Бројот на присутни е ограничен.

Линк за пријава: https://docs.google.com/.../18MAa8w.../viewform...

Организатор: Клуб на ретки болести, СОМА
Стефан Мишовски
Леона Стојановска
Марија Минова 

 

Технички секретар

Билјана Герасимова
Тел: +389 32 550 400
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: Факултет за медицински науки - Клиничка болница Штип
Ул. Љубен Иванов бр. 25
2000 Штип

Секретар

Лилјана Мираковска
Тел: +389 32 550 432
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Студентски прашања

Анка Јорданова
032/550-868
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Медицински сестри/техничари, Забен техничар - протетичар, Акушерки

Мери Манева
032/550-070
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Општа медицина

 

Студентски прашања

Стојанче Стојанов
032/550-078
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Фармација, Дентална медицина

Васка Здравкова
032/550-408
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми
Физиотерапевт, Медицински лаборанти, Оптометрија и очна оптика