Се известуваат СИТЕ ВРАБОТЕНИ и СТУДЕНТИ НА УГД дека по повод Неделата на борбата против глаукомот,

на 14 март 2018 година (среда) во Кабинетот за офталмологија на Факултетот за медицински науки (објект на Текстилно училиште) ќе се прават бесплатни офталмолошки прегледи за сите вработени и студенти на УГД (мерење на диоптрија и очен притисок), во периодот од 8 до 15 часот.

Доколку има интерес, акцијата може да продолжи и следните денови.

Технички секретар

Билјана Герасимова
Тел: +389 32 550 400
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Стојанче Стојанов

Тел: +389 32 550 078

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Штип - Мери Манева

Тел: +389 32 550 070

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Лилјана Мираковска

Тел: +389 32 550 432

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.