Установата Медицински симулациски центар Ве информира дека од денес (18.09.2017) започнува пријавувањето за дополнителниот термин за  проверка на знаењето за Advanced Trauma Life Support и Pediatric Life Support за сите специјализанти од Медицинскиот факултет-Скопје и Медицинскиот факултет-Штип кои од оправдани причини не се пријавија во претходниот термин.

Повеќе...

Почитувани,

Медицинскиот симулациски центар (МСЦ) ве информира дека пријавувањето за проверката на знаење (испит) за спроведените обуки за специјализантите кои ја посетуваа обуката за АТЛС и ПЛС ќе се спроведува во Медицинскиот симулациски центар од 1.6.2017 година до 20.6.2017 година од 9 до 15 часот во просториите на Медицинскиот симулациски центар.

Термините и групите за полагањето ќе бидат објавени на веб-страниците на МСЦ, Медицинскиот факултет - Скопје и Медицинскиот факултет - Штип најдоцна до 22.6.2017 година.

Технички секретар

Билјана Герасимова
Тел: +389 32 550 400
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Стојанче Стојанов

Тел: +389 32 550 078

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Штип - Мери Манева

Тел: +389 32 550 070

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Лилјана Мираковска

Тел: +389 32 550 432

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.