Установата Медицински Симулациски Центар Ве известува дека писмениот дел (проверка на знаењето), за АЛС обуката ќе се одржи на 22.10.2018 година од 10-14 часот во амфитеатарот во Деканатот на Медицински факултет Скопје.

Повеќе...