Почитувани,

Медицинскиот симулациски центар (МСЦ) ве информира дека пријавувањето за проверката на знаење (испит) за спроведените обуки за специјализантите кои ја посетуваа обуката за АТЛС и ПЛС ќе се спроведува во Медицинскиот симулациски центар од 1.6.2017 година до 20.6.2017 година од 9 до 15 часот во просториите на Медицинскиот симулациски центар.

Термините и групите за полагањето ќе бидат објавени на веб-страниците на МСЦ, Медицинскиот факултет - Скопје и Медицинскиот факултет - Штип најдоцна до 22.6.2017 година.

Технички секретар

Билјана Герасимова
Тел: +389 32 550 400
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Стојанче Стојанов

Тел: +389 32 550 078

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Штип - Мери Манева

Тел: +389 32 550 070

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Лилјана Мираковска

Тел: +389 32 550 432

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.