Установата Медицински Симулациски Центар Ве известува дека писмениот дел (проверка на знаењето), за АЛС обуката ќе се одржи на 22.10.2018 година од 10-14 часот во амфитеатарот во Деканатот на Медицински факултет Скопје.

Распоредот за групите ќе биде дополнително објавен на веб страната на Медицински Симулациски Центар.

Сите специјализанти што ќе го положат писмениот дел (проверка на знаењето), ќе го полагаат практичниот дел кој ќе се одржи на 29,30 и 31.10.2018 година во просториите на Медицински Симулациски Центар.

Специјализантите кои успешно ќе го положат писмениот и практичниот дел, ќе се здобијат со потврда за успешно завршена обука."

Технички секретар

Билјана Герасимова
Тел: +389 32 550 400
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Лилјана Мираковска
Тел: +389 32 550 432
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Студентски прашања

Анка Јорданова
032/550-868
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Медицински сестри/техничари, Забен техничар - протетичар, Акушерки

Мери Манева
032/550-070
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Општа медицина

 

Студентски прашања

Стојанче Стојанов
032/550-078
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми:
Фармација, Дентална медицина

Васка Здравкова
032/550-408
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
референт за студиски програми
Физиотерапевт, Медицински лаборанти, Оптометрија и очна оптика